Суспільство

У ЗСУ розповіли, як Ляшко став командиром батальйону 

армія, кадри
Олег Ляшко / Фото: facebook/O.Liashko

Колишній нардеп Олег Ляшко справді став командиром батальйону безпілотних систем у 63 окремій механізованій бригаді ЗСУ.

Як повідомили в 11 армійському корпусі Сухопутних військ ЗСУ, рішення про переміщення лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича на посаду командира батальйону безпілотних систем прийнято на підставі клопотання та плану переміщення командира 63-ї ОМБР.

Зазначається, що за два роки служби в бригаді Ляшко зарекомендував себе як людина, що “одразу почала глибоко вникати” в суть та роль безпілотних систем на полі бою, “розуміючи їхню важливість”.

Коли він був на посадах, пов’язаних із безпілотними системами, було відбито “значну кількість механізованих штурмів, знищено сотні одиниць техніки та живої сили противника”.

“Враховуючи вищезазначене, командуванням 63-Ї ОМБР та 11 армійського корпусу, було прийнято відповідне кадрове рішення щодо призначення лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї окремої механізованої бригади”, – підсумували в 11 АК.


Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling