Суспільство

У Харкові мовить клон української радіостанції, створений окупантами

змі, радіо

Радіо “Слобожанське FM” не мовить у Харкові: ефіри на хвилі 100 МГц ведуть не представники мовника.

Про це “Слобожанське FM” повідомило 7 лютого, попередивши слухачів про шахрайство — на хвилі 100 МГц використовують фірмові заставки радіостанції.

“На частоті 100 МГц лунають позивні “Слобожанське FM” і хіти українських та західних виконавців. Слухачі почали нас вітати з отриманням частоти в обласному центрі, адже раніше наші програми були представлені лише в кількох громадах області, але річ у тому, що частоту ані в Харкові, ані поблизу нього не отримували останнім часом. Трансляції на хвилі 100 МГц нас ніяк не стосуються”, — повідомили радійники.

До появи клону “Слобожанське FM” у Харкові можуть бути причетними окупанти.

“Наш ефірний комп’ютер з музичною базою і заставками станції викрали російські загарбники під час окупації Великого Бурлука, де ми здійснювали мовлення. Чому саме в такому вигляді й з якою метою це роблять невідомі особи, це вже з’ясовують компетентні органи”, — написали представники радіостанції.

Джерела Суспільне Харків у СБУ підтвердили, що обладнання радійників викрали й зараз використовують окупантами на території Росії. За версією силовиків, росіяни створюють та транслюють україномовний контент для подальших інформаційних вкидів.

“Слобожанське FM” мовить:

  • Балаклія – 104,9 МГц;
  • Зміїв – 90,8 МГц;
  • Близнюки -100,1 МГц;
  • Великий Бурлук – 100,1 МГц;
  • Барвінкове – 103,4 МГц;
  • Ізюм – 89,7 МГц.

Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling