Суспільство

Патріотичні подарунки: як зробити правильний вибір

8 Лютого 2023 15:04

Вже практично рік Україна живе в умовах війни. І це значно вплинуло на життя кожного українця. Проте, деякі речі залишаються незмінними. Як от бажання людей дарувати радість та позитивні емоції один одному. Тож питання вибору презентів традиційно залишається актуальним.

Тренд на патріотичні подарунки сформувався ще декілька років тому, але після початку повномасштабного вторгнення попит на такі товари зріс в рази. Ринок відповів прогнозовано – з`явилася величезна кількість найрізноманітніших товарів з патріотичною символікою. Але питання “що подарувати?” для багатьох продовжує залишатися непростим. Спробуємо розібратися.

Одяг

Кількість та різноманіття одягу з патріотичною символікою дійсно вражає: футболки,  костюми, бейсболки та багато іншого. А вибір принтів настільки широкий, що знайдеться варіант навіть під найекстравагантніші вимоги.

Серед “плюсів” такого подарунку – можливість обрати на будь-який бюджет, адже представлені товари усіх цінових категорій. Також одяг – достатньо універсальний подарунок. Він підходить і для презенту рідним, і для корпоративних замовлень. А якщо розумно підійти до вибору, то таку річ можна подарувати практично на кожне свято.

Але є і кілька ризиків. Можна не вгадати з розміром і цим серйозно зіпсувати враження від подарунку. Також важливо звернути увагу на тканину та спосіб нанесення принту, аби бути відносно впевненим, що річ буде виглядати яскраво та стильно навіть після прання.

Сувеніри

Приємні дрібнички з жовто-блакитною символікою або актуальними сюжетами та мемами – один з найбільш розповсюджених сьогодні подарунків. Здебільшого такі товари коштують недорого, але створюють позитивну святкову атмосферу. Ще один “плюс” – надзвичайно широкий асортимент від патріотичних наліпок та брелоків до кухлів та записників, тож вибір знайдеться на будь-який смак.

Та традиційно є “але”: патріотичні сувеніри швидше презент, а не подарунок в повному розумінні. Тож для важливого приводу навряд чи стануть оптимальним варіантом.

Хоча для таких випадків деякі компанії пропонують патріотичні набори – сети з декількох сувенірів в подарунковій упаковці. Виглядає, безумовно, набагато презентабельніше, але звання недорогого подарунка одразу втрачається.

Ігри

Тренд на патріотичні мотиви не обійшов стороною і сферу розваг. Ще декілька років тому знайти ігри українською, а тим більше – про Україну було практично неможливо. Сьогодні майже кожна книжкова крамниця чи магазин іграшок пропонують вибір українських настольних ігор. Цінник коливається від декількох десятків гривень до тисячі та вище.

А от тим, кому більше подобаються рухливі ігри, доведеться складніше – і виробництво, і дизайн, і локалізація, як правило, не мають нічого спільного з Україною.

Але з кожного правила є виключення.  На українському ринку товарів для дозвілля з`явився патріотичний дартс-антистрес “Як українці війну вигравали”. Назва повністю виправдана, адже в грі поєднані елементи традиційного дартсу з сьогоднішніми військовими реаліями, відображеними в оригінальному та гумористичному дизайні.

Автори – український бренд SvoeRidni – пропонують на вибір два варіанти правил гри, або пропонують вигадати свої. В будь-якому випадку – наголошують вони – перемога буде за Україною. А можливість, хоч і в ігровій формі, знищувати ворожі об`єкти значно покращить настрій кожному патріоту. Тим більше, що грати можна навіть за відсутності світла, що є вагомою перевагою в сьогоднішніх умовах.

А ви вже обрали подарунок своїй “половинці” до Дня закоханих?!


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling