Суспільство

Кращі охоронні компанії в Україні

28 Грудня 2022 18:34
  На правах реклами

Високий попит на охоронні послуги став причиною появи великої кількості агентств, що можуть захистити та уберегти житло і бізнес від зловмисників. Та тепер обрати стало складніше. Кожна охоронна компанія пропонує свої умови, які здебільшого схожі і прийняти рішення, яку організацію обрати, стає дедалі важче. На що варто звернути увагу, і які компанії дійсно на неї заслуговують – настав час проаналізувати.

Надійна і поважна охоронна компанія обов’язково повинна мати:

  • Великий досвід роботи у галузі.
  • Якісну матеріально-технічну базу.
  • Кваліфікований персонал.
  • Гарантію матеріальної відповідальності.
  • Широкий перелік послуг.
  • Документи, що дозволяють вести охоронну діяльність.

Непогано, щоб така компанія мала також високий рейтинг серед конкурентів галузі, позитивні відгуки замовників і бездоганну репутацію. Остерігайтесь організацій, які не можуть надати гарантію безпеки або не несуть матеріальної відповідальності. Також не слід погоджуватись на найдешевшу пропозицію серед можливих. Пам’ятайте, мова йде про вашу безпеку і життя.

Viking Lux – лідер галузі серед охоронних компаній

Компанією, яка однозначно заслуговує на увагу і найвищі оцінки, є Viking Lux – охоронне підприємство, яке працює на ринку України понад 20 років. Це сімейна справа, де охорона майна і життя людей – не просто робота, а покликання. З 2015 року Viking Lux визнано лідером галузі, це підтверджує сертифікат і численна кількість відзнак.

Охоронна компанія має дозвіл на здійснення діяльності, а також на зберігання зброї. У їх штаті понад 300 кваліфікованих працівників, які знають, як діяти у будь-якій ситуації. Вони пропонують послуги з:

  1. Фізичної охорони.
  2. Пультової охорони.
  3. Встановлення системи пожежної сигналізації.
  4. Налаштування системи відеомоніторингу.

Замовниками їх послуг є власники квартир, будинків, житлових комплексів, котеджних містечок, дачних масивів, підприємств, складів, ТЦ і фінансових установ. Вони працюють 24 години на добу, без вихідних. Доїзд до об’єкту спрацювання складає не більше 5-ти хвилин. Кожен власник об’єкту, що знаходиться під охороною, може налаштувати мобільний додаток, через який зможе наглядати за приміщенням самостійно і отримувати сповіщення про сигналізацію.

Які саме послуги надають Viking Lux:

  • Консультацію спеціаліста.
  • Узгодження індивідуального плану охорони.
  • Монтаж системи.
  • Складання і підписання договору.
  • Цілодобове патрулювання.

Серед переваг Viking Lux – застосування бездротової системи сигналізації, яка не буде псувати ваш ремонт, а також розстрочка без відсотків на надання послуг. З компанією Viking Lux ви нарешті зможете спати спокійно і у разі від’їзду бути певними, що вашому майну нічого не загрожує. Те саме стосується і власників бізнесу. Viking Lux пропонують гнучкі умови співпраці і можуть гарантувати безпеку великим площам приміщень, високий сервіс та дбайливе ставлення до кожного клієнта.


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling