Суспільство

Принцеса Уельська вперше з’явилася на публіці після діагностування раку

Кенсингтонський палац
Недатована фотографія принцеси Уельської, зроблена на початку цього тижня у Віндзорі / Фото Кенсингтонський палац для Reuters

Кейт, британська принцеса Уельська, прибула в суботу в Букінгемський палац перед своєю першою публічною появою після того, як п’ять місяців тому операція показала наявність раку, передає Reuters.

Телеканал Sky News показав, як Кейт, одягнена в елегантне вбрання, прибула на автомобілі разом із чоловіком принцом Вільямом і трьома дітьми, щоб узяти участь у церемонії “Trooping the Colour”.

Щорічний військовий парад у центрі Лондона знаменує офіційний день народження британського монарха, короля Карла.

Після оголошення про рак Кейт пройшла профілактичну хіміотерапію, і хоча лікування триває, поліпшення її здоров’я означає, що вона зможе з’явитися на публіці вперше з грудня минулого року.

У рідкісному особистому письмовому посланні в п’ятницю вона сказала, що робить хороші успіхи, але “ще не вийшла з кризи”. Вона сказала, що з нетерпінням чекає суботнього параду і сподівається взяти участь у кількох публічних заходах протягом літа.

У січні Кейт провела два тижні в лікарні після серйозної операції на черевній порожнині, а два місяці по тому у відеозверненні повідомила, що аналізи показали наявність раку.

У своєму посланні в п’ятницю Кейт сказала, що була “вражена” тисячами добрих повідомлень з усього світу, які зробили світ кращим для неї і Вільяма, спадкоємця короля Карла.

“Я роблю хороші успіхи, але, як відомо всім, хто проходить курс хіміотерапії, бувають хороші і погані дні”, – йдеться в заяві Кейт.

Її офіс, Кенсингтонський палац, відмовився повідомити будь-які подробиці про тип раку або про її лікування, сказавши лише, що профілактична хіміотерапія почалася в лютому.

Її хвороба збіглася з хворобою 75-річного Чарльза, який також проходить курс лікування від раку. Він повернувся до виконання державних обов’язків у квітні, і досі залишається зайнятим, хоча його щоденні обов’язки обмежені, щоб мінімізувати ризики для його відновлення.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling