Економіка

США збільшують виробництво ракет GMLRS для HIMARS

27 Серпня 2022 16:15

Сполучені Штати Америки поповнюють власні запаси високоточних реактивних боєприпасів GMLRS, які застосовують ракетні системи HIMARS та M270.

Про це повідомив Пентагон.

На сайті Міноборони США йдеться, що заступник міністра оборони з питань закупівель і підтримки Доктор Вільям ЛаПлант і помічник міністра армії з питань закупівель, матеріально-технічного забезпечення та технологій Даг Буш відвідали важливі виробничі оборонні підприємства.

Американські посадовці відвідали заводи, які відповідальні за виробництво високомобільних ракетних систем HIMARS і ракет сімейства GMLRS для них.

«Продовжуючи надавати Україні безпекову допомогу, ми співпрацюємо з промисловістю, щоб прискорити виробництво критичної зброї та систем», — сказав ЛаПлант.

«Це включає надання фінансування для закупівлі додаткового обладнання, розширення виробничих ліній і підтримки додаткового найму та розвитку робочої сили».

Як можливість для зміцнення партнерства з промисловістю, Лаплант наголосив на можливості вирішення складних вимог до виробництва та проблем морального старіння обладнання, а також для прискорення процесів укладання контрактів.

«Ми отримали майже 400 мільйонів доларів на поповнення запасів HIMARS і GMLRS у Міністерстві оборони», — сказав ЛаПлант.

«Крім того, ми плануємо майже 200 мільйонів доларів на розширення та прискорення виробництва та очікуємо укладення контрактів цієї осені та на початку наступного року».


Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling