Суспільство

Бургери з найдивовижнішими начинками

22 Серпня 2022 15:21
  На правах реклами

Бургер займає законне перше місце в рейтингу фастфудів. Зі словом бургер зразу виникає такий асоціативний ряд: свіжа підрум’янена булочка, соковита котлета, соус барбекю, листочок салату, хрумкий огірочок. Але крім класичного набору продуктів у світі існує безліч унікальних начинок для соковитих та смачних бургерів, що популярні не тільки у місцевих жителів, а й у мандрівників. На сайті https://la.ua/burgers/ можна замовити бургери з яловичини та курочки будь-якого розміру.

Британці люблять бургери зі смаженим яйцем та вівсяними пластівцями. Французи обожнюють поєднання куриного філе з грибами, цибулею та під соусом з меду. Японський бургер буде з чорнилами каракатиці та бамбуковим вугіллям. Для замовлення бургерів у Львові переходьте за посиланням https://la.ua/burgers/.

Бургер-фондю

Швейцарці настільки люблять фондю, що нікого не здивувало, коли місцеві шефи створили оригінальну начинку для звичного бутерброду. Бургер-фондю – це чаша з булочки, що повна-повнісінька розплавленим гарячим сиром, в який мачають різні інгредієнти. Тут вже кому що подобається, це можуть бути як овочі і фрукти, так і м’ясо, бекон, котлети. Хоча ця страва не дуже нагадує класичний бургер, але саме так її величають жителі країни.

Бургер зі смаженими мізками

В Сполучених Штатах Америки, а саме в штаті Огайо місцеві жителі мають змогу насолодитись унікальним бургером, головним інгредієнтом якого будуть смажені телячі мізки. Можливо зовнішньо це не найпривабливіший бургер у світі, але дуже популярний в регіоні й ті, хто скористався можливістю і скуштував, переконують, що це надзвичайно смачно.

Бургер з морозивом

Мексиканця не здивувати бургером з начинкою з ванільного морозива, припорошеного смаженими кукурудзяними пластівцями та шматочками бекону. Запити такий бургер запропонують молочним коктейлем. Це цілий челендж з’їсти бургер, поки не розтане морозиво.

Пивний бургер

Такий бургер вигадали в Німеччині. Начинкою такому бургеру слугуватиме бокал холодного хмільного пива. На бокал, наповнений пінним напоєм, одягаються кільця з булочки виготовленої з ячменю, солоду та хмелю, соковитої м’ясної котлети та слайсу сиру, а верхня частина булочки слугуватиме кришечкою, що прикриє бокал з пивом. Це ідеальна комбінація для тих кому є 18, де в одній позиції меню і на одній тарілці, буде і пиво, і закуска до нього.

Бургер Джеймса Бонда

Ніхто не може доказати авторство цього унікального бургеру, але цієї страви є навіть ліцензія. Ця покрита тонким шаром булочка буде мати начинку з чорної ікри, м’яса восьминога, часнику та перепелиних яєць. Ціна такого бургеру надзвичайно висока, але охочих відчути себе героєм кінострічки це не відлякує. Після цієї булочки обіцяють приплив бадьорості та відваги.


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling