Політика

Британська розвідка повідомляє про критичний стан російських військ під Херсоном

13 Серпня 2022 09:08

Британське міністерство оборони, спираючись на дані розвідки опублікувало щоденний звіт по російському вторгненню.

"Два головні автомобільні мости, що забезпечують доступ до окупованої Росією території на західному березі Дніпра в Херсонській області, зараз, ймовірно, не використовуються для цілей значного військового постачання.

10 серпня 2022 року українські високоточні удари, ймовірно, зробили переправу через Дніпро в Новій Каховці непридатною для проїзду важкої військової техніки.

Останніми днями Росії вдалося провести лише поверхневий ремонт пошкодженого Антонівського автодорожнього мосту, який, ймовірно, залишається структурно підірваним.

Минулого тижня магістральний залізничний міст під Херсоном також отримав додаткові пошкодження. З кінця липня 2022 року Росія використовує понтонну переправу біля залізничного мосту як основний шлях постачання військових.

Навіть якщо Росії вдасться суттєво відремонтувати мости, вони залишаться ключовою вразливістю. Наземне постачання для кількох тисяч російських військ на західному березі майже напевно залежить лише від двох понтонних пунктів переправи.

З огляду на обмежений ланцюг поставок, розмір будь-яких запасів, які Росії вдалося створити на західному березі, ймовірно, буде ключовим фактором утримання сил".


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling