Політика

ФБР знайшло у Трампа секретні документи

12 Серпня 2022 21:08

Агенти ФБР знайшли 11 комплектів секретних документів під час обшуку в маєтку колишнього президента США Дональда Трампа, включаючи кілька помічених грифом "цілком таємно". Про це повідомляє Wall Street Journal із посиланням на опис документів.

Так, ФБР зібрали 4 набори документів під грифом "цілком таємно", три комплекти "секретних" документів і три – "конфіденційних". Деталі змісту вилучених матеріалів, як пише видання, в опису не наводяться.

Крім того, як пише видання, агенти ФБР вивезли близько двадцяти коробок, що містять різні предмети, матеріали, фотографії та рукописні записи. Серед іншого, у тристорінковому описі вилучених предметів є інформація про "президента Франції".

У понеділок увечері Трамп заявив, що його маєток Мар-а-Лаго обшукали агенти ФБР. Колишній президент додав, що агенти ФБР не дозволили нікому, включаючи адвокатів, бути присутніми під час обшуків. Глава мінюсту Меррік Гарланд у четвер повідомив, що особисто санкціонував звернення до суду за ордером на обшук, це рішення далося нелегко, але було обґрунтованим. Мін'юст тепер просить суд дозволити опублікувати ордер та опис вилученого під час обшуку, повідомив Гарланд.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling