Політика

У Нацгвардії відповіли росії на незаконне рішення щодо "Азову"

2 Серпня 2022 19:19

У Національній гвардії України вважають, що через власні наративи та пропаганду у своїх та іноземних ЗМІ, росія прагне зробити «Aзов» так званим «неонацистським полком». Пройе йдеться у заяві НГУ щодо визнання верховним судом рф "Aзову" "терористичною організацією"

"Після жахливої страти українських військовополонених у н.п. Оленівка, росія шукає нові приводи і виправдання для своїх воєнних злочинів

Однак ініціатори законів, керувалися створеним у власних ЗМІ образом і навіть не розуміли, що йдеться про окремий загін спецпризначення державної структури, а не про неформальну парамілітарну групу.

Офіційно повідомляємо, що окремий загін спеціального призначення «Aзов» входить до складу 12-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії України. Це не окремий "полк", а структурний підрозділ у складі Національної гвардії України – військового формування в підпорядкуванні Міністерства внутрішніх справ, що створене і на законних підставах функціонує у державі і сьогодні продовжує виконувати бойові завдання із захисту держави", – йдеться у заяві НГУ.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling