Суспільство

Міноборони відмінило акредитацію журналістам-шахраям

2 Грудня 2022 21:27
пропаганда

Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко повідомив про скасування Міністерством оборони України акредитації для журналістів видання “Страна”.

“Обходити закони під час війни – це справа недружніх осіб та організацій у нашій державі. Тому Міністерство культури та інформполітики звернулося до Міноборони з проханням скасувати акредитацію представників ресурсу “Страна”, які використовували акредитацію іншого ЗМІ для здійснення своєї діяльності. Акредитацію скасовано”, – написав Ткаченко в телеграм-каналі.

Водночас він подякував оборонному відомству “за швидку реакцію”. “Та хочу застерегти всіх, кого санкції вже торкнулись, від подібних дій. Ми все бачимо та контролюємо”, – додав Ткаченко.

За словами керівника Управління у зв’язках із громадськістю Збройних сил України полковника Богдана Сеника, рішення про позбавлення акредитації було ухвалено 1 грудня після отримання листа-клопотання від Міністерства культури та інформаційної політики.

Він повідомив, що журналістам інформаційного агентства “360 новини”, які продовжували працювати на портал “Страна”, скасовано акредитацію: Бовтрук Владислав Петрович; Зубович Андрій Володимирович; Крюкова Світлана Валентинівна; Толт Анастасія Володимирівна.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling