Техно

METASMART TV: Революційний стрибок у розвитку телевізійних технологій

1 Вересня 2023 19:46
  На правах реклами

Часи, коли телевізори існували лише для перегляду телепрограм давно минули. З появою швидкісного інтернету “чорні прямокутники” стали приладом для відпочинку, розваг та навіть роботи! Але чим сьогодні може здивувати телевізор?

Новинку компанії Gazer – 43″ LCD-телевізор METASMART TV – на виставці побутової електроніки IFA-2023 у Берліні назвали кроком у метавсесвіт та глобальну платформу NFT.

METASMART TV працює на платформі Android 11 для телевізорів, яка дозволяє завантажувати незліченну кількість додатків з плеймаркету на будь-який смак.

Оболонка працює швидко і всі елементи інтерфейсу виведені логічно та інтуїтивно зрозуміло. Однак є тут дещо ексклюзивне, чого ви не знайдете у жодному іншому телевізорі.

Компанія Gazer вирішила, що вже час інтегрувати метавсесвіт у телевізори. Метавсевіт – це повністю цифровий світ, в якому ви можете бути ким завгодно!

Погодьтесь, що від реального світу хочеться втекти і втекти дуже далеко. Для багатьох людей це ігри, але метавсесвіт – це не менш захоплива штука.

METASMART TV робить складні речі простими. Увесь контент доступний на головному екрані телевізора. Пошук фільмів або серіалів з унилого клацання пультом перетворився на захоплюючу справу.

Gazer допоможе вам знайти будь-який фільм в будь-якому онлайн-кінотеатрі, незалежно від того, чи встановлений цей додаток на вашому METASMART TV. Ви завжди будете знати де можна подивитися свіженький бестселер, будь то підписка, оренда або купівля.

Річ у тім, що Gazer має унікальний фільтр, який дозволяє шукати фільми за всіма можливими параметрами, як при пошуку авіаквитків або готелів. Ви можете вибрати один або кілька параметрів, щоб звузити свій пошук. Наприклад, ви можете знайти всі фільми з Томом Крузом у головній ролі, які вийшли в прокат після 2020 року і отримали рейтинг вище 7,0 на IMDb.

Підсумуємо. METASMART TV – це телевізор, який розуміє вас. Тут завжди є що подивитися. Він знає, що вам подобається дивитися, і допомагає вам знайти те, що ви хочете, без зайвих зусиль. З METASMART TV ви можете провести більше часу з близькими, насолоджуючись улюбленими фільмами.

Щодо Gazer, то техногігант, як бачимо, у цьому році “вбив двох зайців”, задовольнивши термінові запити своїх клієнтів. По-перше, була досягнута можливість коректної взаємодії споживача з контентом, а не просто його споживання. По-друге, тепер є можливість використовувати NFT і мати можливість бути більш креативними в цифровому стилі. Але про METASMART TV та NFT – наступного разу.


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling