Спорт

“Барселона” другий сезон поспіль залишилася без плей-офф Ліги чемпіонів

ліга чемпіонів

Футболісти німецької “Баварії” з рахунком 3:0 обіграли іспанську “Барселону” у матчі п’ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

На 10-й хвилині зустрічі, що відбулася у столиці Каталонії на стадіоні “Камп Ноу”, гол провів Садіо Мане. На 31-й хвилині відзначився Ерік Шупо-Мотінг.

Крім того, на 45-й хвилині англійський арбітр Ентоні Тейлор відмінив пенальті у ворота “Баварії” (удар з 11-метрової позначки готувався виконати екс-форвард мюнхенців Роберт Левандовскі), а на 56-й відмінив гол футболіста німецької команди Сержа Гнабрі.

Наприкінці поєдинку крапку поставив Бенжамен Павар.

Незадовго до стартового свистка матчу з’ясувалося, що турнірного значення він не матиме. Раніше в середу свою гру провели інші представники групи – “Інтер”” (Італія) – “Вікторія” (Чехія). Італійський клуб переміг з рахунком 4:0, набрав 10 очок і, займаючи в групі другий рядок, забезпечив собі місце в плей-офф ЛЧ. Туром раніше це зробила “Баварія”. В результаті перед стартовим свистком на “Камп Ноу” стало відомо, що “Барселона” з третього місця не зрушить і гарантовано зіграє в плей-офф Ліги Європи, другого за статусом клубного турніру континенту .

За тур до фінішу турнірне становище у групі З виглядає так: 1. “Баварія” – 15 очок, 2. “Інтер” – 10, 3. “Барселона” – 4, 4. “Вікторія” – 0.

Тим часом переможна серія “Баварії” у матчах проти “Барселони” досягла шести матчів. Вона почалася в травні 2015 року, коли команда з Мюнхена перемогла каталонців вдома у матчі-відповіді 1/2 фіналу з рахунком 3:2 (але за сумою двох зустрічей сильнішою виявилася “Барса”). Рахунок по голах у серії – 22:4 на користь “Баварії”. У серію увійшла перемога “Баварії” з рахунком 8:2 у серпні 2020 року на нейтральному полі у чвертьфіналі.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling