Думки

Як партизани "Схiдного корпусу" стали спецназом

2 Грудня 2014 16:21
Леонід ЛОГВИНЕНКО

Більшість з них спортчмени, які займаються єдиноборствами і яких згуртували події на Майдані.

Спочатку вони охороняли мітинги в Харкові, потім, коли влітку загроза росіського вторгнення сягла свого піку, створили партизанський рух Слобожанщини.

Тренувалися прийомам рукопашного бою, вивчали ази тактики, ведення бойових дій.

Потім їм запропонували стати підрозділом міліції – спецпризначенцями і вони погодилися.

Хто був на майдані Свободи минулої неділі і бачив як міліціонери співають Гімн України, той пізнає декого з цих людей на цих фото.

Цей міліцейський пвідрозділ партизан "Східного корпусу", з яких згодом видуть профі, ніякого стосунку до міліцейської ситеми не має.

З колишніх співробітників правоохоронних органів – лише кілька "спеців", усі інші – економісти, юристи, інженери з нестримною мотивацією захищати Україну.

Держава їм дала зброю і ось цю міську міліцейську форму, що на знімках, все інше забезпечують волонтери.

Сьогодні хлопці, які за їх словами, представляють "Самопоміч" привезли для хлопців подарунків на 100 тис грн – спальні мішки, рюкзаки, каремати, комп'ютери та іншу оргрехніку, обіцяють придбати деякі меблі, адже підрозділ спецназу, який скоро сягне за кількістю армійської роти починає все з нуля.

Хлопцям потрібне взуття, одяг, екіпірування для того, аби взяти участь в АТО, куди вони прагнуть потрапити, адже окрім охорони правопорядку, вони вчаться диверсійній роботі, ведення розвідки… Рота вже пройшла навчання на полігоні.

Для цього МВС забезпечило підрозділ набоями та всім іншим. Не вистачає лише трішки. Хоча деякі з них чи то жартома чи серйозно кажуть, що готові на передову навіть у кросовках і спортиних костюмах.


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling