Думки

Країна, в якій перемогла Гідність!

18 Лютого 2022 00:17
Ірина ЄФРЕМОВА

Більше 2 мільйонів 800 тисяч. Це – кількість маленьких українців, які народилися у новій державі. У країні, де перемогла Гідність. Де народ зміг відстояти основоположні цінності. Де громадяни довели, що в Україні немає місця диктатурі.

Важко повірити, що минуло вже вісім років з тих буремних днів лютого-2014, коли ми одночасно святкували перемогу Революції Гідності, ставали на коліна під «Пливе кача», вшановуючи пам'ять героїв Небесної сотні, та ще не уявляли, які випробування нам підготував «братній» сусід…

Моторошно уявити, але, на жаль, усі ці більше 2 мільйонів 800 тисяч малюків не знають, як це жити у країні без війни…

Увесь цей час наш народ знаходиться у постійній напрузі, не розуміючи, чого чекати від країни-агресора. Але такі випробування змушують людей продемонструвати свою справжню сутність: у непримітному викладачеві вищої математики ми маємо змогу розгледіти справжнього героя, а показний борець за права всіх і вся в реальності може виявитися боягузом… У настільки критичних ситуаціях важко видаватися, доводиться бути…

І я щаслива, що мене оточує стільки справжніх людей, стільки тих, для кого ідеали Революції Гідності залишаються дороговказами, від яких не можна відступити ані на крок!

Нашій рідній Україні зараз дуже важко, але, впевнена, добро, справедливість обов’язково переможуть і ми нарешті житимемо у мирній, демократичній державі, за яку віддавали життя українські лицарі під час Революції Гідності та за яку продовжують боротися наші захисники на фронті!

Слава Україні!

Слава нашим героям!


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling