Думки

Нехай Великдня дух покриє Україну!

18 Квітня 2020 00:04
Ірина ЄФРЕМОВА

«Христос Воскрес!». Вже завтра ці два слова замінять традиційні «Доброго ранку!» та «Привіт!».

Для багатьох українців Великдень – одне з найулюбленіших і найочікуваніших свят. Сакральний день, приготування до якого розпочинається задовго до самого Свята. І йдеться тут не лише про те, що смачного господиня поставить на стіл. Ні. Для багатьох це, в першу чергу, духовне – очищення, роздуми, аналіз свого життя, вчинків, бачення майбутнього…

Незмінна традиція багатьох поколінь – у цей день ходити до церкви, святити паски, крашанки, а потім – збиратися разом однією величезною родиною. Ці відчуття сімейного затишку, спокою, упевненості – незамінні.

Особливо тепер, коли в один момент щоденне життя кожного так кардинально змінилося, коли те, що здавалося природнім – похід на роботу або коротка прогулянка з друзями сквером – стало тимчасово недоступним. Це важко прийняти, змиритися, але необхідно, бо іншого виходу зараз немає.

Вірю, що дуже скоро пандемія, хвороби, переживання залишаться позаду і ми знову будемо насолоджуватися спілкуванням з рідними, друзями. Ми обов`язково надолужимо втрачене, адже тепер ще краще навчилися цінувати кожну хвилину…

«Христос Воскрес» – обов`язково скажіть ці магічні слова від завтра усім, кого любите, але, будь ласка, зробіть це телефоном… Бережіть одне одного!


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling