Думки

Дубль №… Операція «Спецконфіскація»

16 Вересня 2016 12:14
Ірина ЄФРЕМОВА

Я, як представник «Народного фронту», з радістю сприйняла інформацію про те, що Кабмін передав узгоджений законопроект про спецконфіскацію до Верховної Ради. Наша команда вже вкотре доводить послідовність кожної своє дії – ще 14-ого року ми заявили: гроші, награбовані Януковичем, мусять повернутися українському народові. Весь цей час неухильно додержуємося свого слова.

Мабуть, не варто зайвий раз нагадувати, скільки законопроектів про спецконфіскацію за цей час було «провалено», насамперед, з вини тих, хто так само, як і ми, заприсягався перед Україною повернути ці кошти. Тільки от між словом і ділом у них величезна прірва.

Бо, як з’ясувалося, присяга українському народові для них вмить тьмяніє перед заманливими пропозиціями чималих цифр у доларово-євровому еквіваленті. Цебто, за їхньою логікою – навіщо віддавати награбоване, якщо і самим можна з того непогано поживитись. У такий нехитрий спосіб полум’яні демократи та антикорупціонери вмить стають ні ким іншим, як безпосередніми лобістами адвокатів Януковича.

І на цьому епічному фоні «Народний фронт» є для них головною, непоборною перешкодою, на яку треба спрямувати всю агресію і застосувати наявний арсенал відпрацьованих кремлівськими режисерами «чорних» піар-технологій.

Електронні листи кремлівської пропагандистки Столярової в черговий раз підтверджують мої слова. А тепер давайте згадаємо, хто найбільше б’ється в пропасниці лише при згадуванні прізвищ Яценюка, Авакова, Турчинова та взагалі «Народного фронту».

Як не дивно, це ті ж самі люди, які завдячують своїми депутатськими  мандатами саме невтомній Столяровій – Каплін, Добродомов, Борислав Береза. Не пасе задніх і медіа-себарит та скромний власник елітного житла Сергій Лещенко.

А коли постають найбільш «відповідальні» рішення, зокрема, закон про спецконфіскацію, московські експерти залюбки долучають до активного лайнометання політичні сили з «непогрішимою» репутацією демократів.

Ми зобов’язані називати речі своїми іменами, адже  через цих «запеклих патріотів», які, направду, і є тією горезвісною п’ятою колоною, награбоване і досі де-факто залишається в Януковича.   

Але я добре знаю, нам не забракне політичної волі, рішучості та мудрості ухвалити закон. Питання в іншому – кожен день зволікання з прийняттям цього закону грає виключно на руку ворогові, адже ці кошти зараз життєво необхідні, аби забезпечити нагальні потреби оборони та національну безпеку.

Крім того, нагадаю, що половина награбованих грошей буде спрямована на соціальний захист пенсіонерів і бюджетників. Тим самим почне встановлюватися історична справедливість, адже ми не відбираємо чесно зароблене Януковичем, а повертаємо людям те, що у них було цинічно вкрадене.

Наступного тижня у Верховній Раді знову буде цікаве дійство навколо цього законопроекту. Рекомендую всім українцям відзначити для себе прізвища тих депутатів, які знову не будуть голосувати за спецконфіскацію.

Адже цей законопроект дозволить знайти й інші рахунки, на яких лежить ще багато награбованого у нас із вами.

А чим більше таких рахунків буде знайдено, тим менше міжнародних кредитів та позик нам знадобиться. Відтак, це, передусім, дасть змогу Україні вже в найближчому майбутньому посісти гідне місце серед інших європейських, економічно розвинених країн.

Слава Україні!

 


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling