Думки

Очевидне. Неймовірне

9 Вересня 2016 17:47
Ірина ЄФРЕМОВА

Від самого початку російської агресії і з боку Кремля, і з боку проросійських сил всередині України найбільший потік звинувачень та бруду був спрямований саме на партію «Народний фронт», політиків, які представляють цю політичну силу.

Це закономірно  і цілком очевидно, позаяк, саме «Народний фронт» зайняв найбільш жорстку та безкомпромісну позицію по відношенню до країни-агресора.

Що було неочевидним для багатьох українців, принаймні, певний час, так це чому деякі політики, які охрестили себе головними антикорупціонерами, викривальниками та борцями за права  пересічних українців, так жваво й активно заходилися критикувати «народнофронтівців».

А все дуже просто: електронне листування кремлівської засланки Столярової зі своїми кураторами розставило все по своїх місцях і дало чітке пояснення «щирої» нелюбові до «Народного фронту» з боку таких персонажів, як Каплін, Добродомов та Борислав Береза. Диявол криється в деталях – ці суб’єкти без Столярової та прокремлівського «Інтер-рупора» могли б лише мріяти про хизування значком нардепа на маринарці. Вони отримали омріяний мандат і тепер відпрацьовують його з подвійним завзяттям, вигадуючи нескінченні байки про головних ворогів Кремля.

Але ще більшим одкровенням для багатьох українців став Сергій Лещенко, який не втомлювався рвати на собі одну за одною сорочки та волати по всіх усюдах, що він – найголовніший, непогрішимий антикорупціонер України. Ця людина без жодних доказів звинувачувала у корупційних діяннях одного за одним представників «Народного фронту», а як виявилося – у самого в шафі накопичилося така кількість скелетів, що в тих кістках можна й застрягти…

Не маю жодного бажання марудитись та уподібнюватись до рівня цих персонажів – нехай ними займаються відповідні спецслужби на антикорупційні органи. Позиція «Народного фронту» незмінна: скільки б таких капліних та лещенків, наче тих надокучливих реп`яхів, не ставало на нашій путі,  ми і надалі будемо робити свою справу, за яку присяглися перед виборцями та Україною: забезпечувати обороноздатність, підвищувати соціальні стандарти та робити все, аби наша держава стала сильною та заможною. Адже немає більшого злочину під час війни, аніж безвідповідальність!

Слава Україні!


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling