Думки

Опа! І знову Допа!

4 Серпня 2015 16:29
Ірина ЄФРЕМОВА

Дуже неприємно визнавати, але дещо спільне у нас з Добкіним все-таки є – місце роботи. Обидва депутати Верховної Ради. Хоча, слід зазначити, що навіть не можу згадати, коли останній раз бачила його у Будинку під куполом, сама до цих пір не пропустивши жодного пленарного засідання. Це, до речі, невеличка ремарка для тих, хто бадьорою ходою йшов голосувати за «Опозиційний блок»…

Та навіть не в тому річ. Залишався б собі Михайло Маркович депутатом-трутнем і не намагався б привести війну на Харківщину, ну то й був би Бог йому суддею і, звичайно, його виборці. Але ж головний харківський «регіонал» чи то не може заспокоїтися, що без нього області набагато краще, чи то відпрацьовує кремлівські подачки, і всіляко намагається збаламутити Харківщину. При чому, тими самими методами, які ще не так давно використовував у боротьбі з опозицією.

Воно-то й зрозуміло – таких «добрих молодців» треба постійно тримати в тонусі, бо ж їхня «силушка богатирская», не приведи Боже, обернеться проти самого Добкіна і Ко.

От і не сидять «тітушки» без діла. Знайшлася і їм справа до снаги – створювати масовку бабусям-плакальницям за Опоблок та провокувати безлади, масові заворушення у Харкові. До речі, деякі обличчя ми всі чудово пам’ятаємо ще з часів, коли ці хлопці намагалися розганяти мітинги опозиції. Тоді це була улюблена забава тандему Кернес-Добкін.

Хоча є й нові герої. І це не дивно, адже, як з’ясували правоохоронці, з 49 вчорашніх «допотітушек», 30 виявилися гастролерами з інших областей. Навіть цікаво, чи то так добре відпрацювали міліція та СБУ, відчутно прорідивши лави кремезних помічників Добкіна, чи то частина хлопців самі вирішили взятися за розум та припинити порушувати закон, але факт залишається фактом – головний харківський «регіонал» змушений шукати порушників спокою по інших областях.

Проте, головне, що усі вони були затримані і далі з ними будуть розбиратися силовики, а в Харкові вдалося зберегти мир та спокій. Звичайно, ніхто не має жодних ілюзій і марних надій, що на цьому Добкін заспокоїться і залишить свої плани з дестабілізації Харківщини. Навіть припускаю, що він візьме участь у наступній клоунаді політичних невдах на чолі з «кровосісею» Азаровим з Москви. Тож треба бути готовими до будь-яких проявів хворої уяви цього горе-«державного мужа».

Тепер стосовно того, що Добкін обрав в якості приводу для вчорашнього театру абсурду – проблем з реєстрацією «Опоблоку». Дуже хочеться нагадати цьому нешанованому пану, як він давав вказівки всіляко блокувати документи «Батьківщини» з 2010 по 2012 рік, як органи юстиції в районах не давали жодних пояснень, а просто не приймали папери, які були вивірені до останньої коми. Я це знаю краще за інших, адже всі документи проходили через мене. І це стосувалося партії, яка була зареєстрована більше півтора десятка років. Тепер Добкін приносить в юстицію «сирі» документи і обурюється, коли йому вказують на помилки. Замість того, аби виправити їх і отримати омріяну реєстрацію, влаштовує показові виступи з заїжджими акторами… Навіщо? Мені здається, що на це питання мають, в першу чергу, шукати відповідь ті, хто віддає за «регіоналів» свої голоси. Бо дуже схоже, що «опоблоківці» бояться з тріском провалитися на виборах, продемонструвавши, що вони навічно пішли в небуття і вже ніколи не зможуть панувати та грабувати українців.

Хоча, не має жодних сумнівів, що дехто з них буде намагатися, як щури, пролізти до влади через інші неоднозначні, м’яко кажучи, політичні проекти. Дехто вже зараз робить певні реверанси у бік, наприклад, «Відродження». Агресивна реклама цієї партії на громадському транспорті, багатьох комунальних установах змушує зробити певні висновки з приводу того, де «спливуть» гуру «Партії Регіонів».

Однозначно на нас чекає дуже яскрава, проте, на жаль, дуже брудна передвиборча кампанія…

Шановні виборці, будьте пильні! Не треба відкочуватися в минуле, давайте рухатися вперед!


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling