Політика

ЗСУ: Значна частина роликів про ТЦК – продукти ворожих підрозділів інформаційних операцій

іпсо, тцк
Ілюстративне фото / Фото з відкритих джерел

В ЗСУ вважають, що значна частина контенту в соцмережах, де зображені військовослужбовці Збройних Сил, нібито службовці ТЦК та конфлікти з ними — продукти ворожих підрозділів інформаційних операцій.

Про це йдеться в дописі на каналі Сухопутних військ ЗСУ у Telegram.

Ми отримуємо дані про організацію зйомок таких сюжетів на тимчасово окупованій території. Елементи типові: люди в українському однострої разом з людьми в формі Національної поліції вступають в конфлікти з “місцевими жителями”.

Імітуються побиття, в кадрах присутні мікроавтобуси та автомобілі з чорними номерами, а також авто з українськими номерами різних регіонів реєстрації. Використовуються нейтральні локації, які важко визначити.

Одночасно з цим, самі відео поширюються у поганій якості — це також імітація “природності”. Раніше ворожі фахівці використовували більш професійний монтаж і не досягали результату, а отже — противник удосконалюється.

Окрім імітації конфліктів готуються відео, що пов’язують військовослужбовців ТЦК з вживанням спиртних напоїв, наркотиків, у закладах харчування та в супроводі жінок.

За останній час у мережі з’явилося кілька подібних відео, які набули значного поширення.

Підкреслюємо, що усі справжні ситуації, які мають місце — ретельно вивчаються, проводяться необхідні службові перевірки, а громадськість інформується у встановленому порядку. Проте ми зобов’язані повідомляти, коли високим статусом військовослужбовців ЗСУ маніпулює ворог.

Закликаємо відповідально ставитись до будь-яких підозрілих відео. І тоді противник не досягне мети в своїх інформаційних акціях.


Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling