Техно

За місяць роботи через Армія+ військові подали 4000 рапортів

200 тисяч військових успішно пройшли авторизацію у застосунку Армія+. За місяць роботи у війську через Армія+ користувачі подали 4000 рапортів. 

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

“Щодня в Армія+ реєструється в середньому до 10 тис. захисників і захисниць. Крім того, обробляється дві тисячі запитів на оновлення даних від військовослужбовців, у яких виникли труднощі з авторизацією”, – повідомляє відомство.

Наразі  функції Армія+ доступні для військовослужбовців Збройних сил України та Державної спеціальної служби транспорту України. Згодом застосунок буде масштабований на всі Сили оборони.

“Оновлення та новий функціонал із врахуванням відгуків та коментарів від військовослужбовців. Армія+ стає інструментом змін у війську, щоб далі ці зміни зокрема болюче відчув на собі ворог”, – зазначила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.


Сьогодні Армія+ дозволяє військовослужбовцям генерувати унікальний номер військовослужбовця під назвою Армія ID, створювати, подавати і погоджувати  електронні рапорти та проходити опитування. Зараз триває друге опитування про використання бойових систем у війську. Пройти його військовослужбовці можуть до 20 вересня.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling