Політика

Три регіони РФ атаковано безпілотниками, а на Шебекіно впала авіабомба

росія
У Шебекіно прогримів потужний вибух / Скриншот відео

У Морозівському районі Ростовської області зникла електрика після масованої атаки безпілотників. За даними глави регіону Василя Голубєва, у зону відключення потрапили кілька населених пунктів. За попередньою інформацією, внаслідок атаки дронів жертв немає.

Крім того, безпілотники атакували Курську та Воронезьку області. Унаслідок атаки було пошкоджено кілька резервуарів із паливом на НПЗ у Ліскінському районі Воронезької області.

“У Ліскінському районі Воронезької області з надмалої висоти було здійснено спробу атаки нафтобази українськими безпілотними літальними засобами. За попередньою інформацією, кілька БПЛА незначно пошкодили резервуари з паливом. Загоряння не допущено. Постраждалих немає”, – написав губернатор регіону Олександр Гусєв у телеграмі.

На російське місто Шебекіно, за офіційно не підтвердженими відомостями, випадково впала російська авіабомба. Відомостей про жертви і руйнування немає.

Про те, що в Шебекіно, ймовірно, стався т. зв. “схід авіабомби”, написали деякі російські телеграм-канали. Одночасно інші телеграм-канали повідомили, що в Шебекіно прогримів потужний вибух – але не писали про бомбу.

Тим часом, телеграм-канал “Шепот Шебекино” опублікував зняте здалеку відео пожежі та великого стовпа диму на околиці міста Шебекино.

“Вибух був сильний. У районі поблизу вибуху у людей вибуховою хвилею вибило шибки і навіть вирвало віконні рами з прорізів”, – написав телеграм-канал “ШÖ – Шебекіно”.

Місцеві жителі в чатах підтверджують, що в місті був потужний вибух.

Губернатор російської Бєлгородської області В’ячеслав Гладков повідомив у телеграм-каналі, що в місті Шебекіно стався вибух, але нічого не написав про припущення, що це була російська ж авіабомба.

“На околиці міста Шебекіно стався вибух. Причини події встановлюються. За попередньою інформацією, постраждалих немає”, – написав Гладков.

Губернатор стверджує, що, за інформацією на цей момент, пошкоджено 10 приватних будинків і один автомобіль.

Деякі російські телеграм-канали написали, що на Шебекіно, ймовірно, випадково впала російська ж авіабомба.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling