Спорт

Російським спортсменам заборонять виїжджати за кордон

росія

Міністерство спорту Росії планує разом із депутатами Держдуми розробити правові акти, що обмежують від’їзд за кордон молодих російських хокеїстів. Про це пише РБК з посиланням на слова міністра спорту Олега Матицина.

“Побачимо, як ми можемо захистити інтереси російського хокею, спортсменів, тренерів та спортивних шкіл, щоб обмежити виїзд талановитих спортсменів”, – цитує видання відповідь міністра на запитання кореспондента видання під час форуму “Росія – спортивна держава” у Пермі.

Матицин додав, що необхідно “створити тут умови, які б дозволяли хокеїстам реалізовувати свої таланти та отримувати матеріальну підтримку”.

Міністр не уточнив, чи торкатимуться обмеження будь-якого виїзду хокеїстів за кордон або лише переходів до закордонних клубів.

Питання кореспондента РБК було пов’язане з недавнім виступом Путіна на спортивному форумі у Пермі.

“Треба зрозуміти, що нам робити з цими ділками від хокею, які дітлахів ще зі спортивних шкіл відбирають і тягнуть за кордон. Зрозуміло, що у нас вільна країна, зрозуміло, що кожна людина робить свій вибір і ми не повинні заважати цьому, але ясно також і те, що це бізнес”, – сказав Путін.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling