Суспільство

Окупанти намагаються знайти слабкі сторони в обороні Авдіївки – Генштаб

війна

Наразі російські окупанти намагаються знайти слабкі сторони в українській обороні Авдіївки Донецької області, повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов.

“Російські окупанти дійсно силами своїх трьох бригад, які належать до 8 підрозділу військової армії РФ… відучора ведуть активні штурмові дії в районі Авдіївки, Довгенького, Кераміка та Первомайського…. І саме цими днями окупанти намагаються знайти слабкі сторони в обороні Авдіївки”, – сказав Ковальов в ефірі національного телемарафону.

Він додав, що окупанти щодня намагаються на різних напрямках фронту знайти слабкі “відшарування” в обороні та зосереджувати сили.

Ковальов зазначив, що росіяни ставлять перед собою завдання сповільнити або зупинити успішний наступ ЗСУ на мелітопольському та бахмутському напрямках, а також узяти Авдіївку в оточення й відтягнути резервні українські сили на авдіївський напрямок, щоб послабити тиск на напрямках контрнаступу.

Крім цього, росіяни силами 6 армії намагаються вести наступ на куп’янському напрямку, однак ЗСУ активно тримають оборону й не дають ворогу “жодного шансу”.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling