Кримінал

Під Харковом рускіє вдарили ракетою неподалік від дитячого табору – пошкоджені 3 будівлі та підстанція закладу

28 Серпня 2022 09:02

За добу з 27 по 28 серпня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 58 оперативних виїздів, з яких на ліквідацію пожеж — 44, у т.ч. пожеж спричинених військовими діями — 5.

Про це повідомили у ГУ ДСНС в Харківській області.

  • О 15-07 внаслідок обстрілу горіла хвойна підстилка Жовтневого лісгоспу на площі 5 га, що неподалік с. Маяк Золочівської ОТГ Богодухівського району… О 19:50 пожежу було ліквідовано.
  • О 16-40 за адресою: Богодухівський р-н, смт Золочів, між вул. Маяковського та вул. Вознесенській на відкритій території внаслідок обстрілу горіла трава на площі 20 га. Пожежу ліквідовано о 19-40.
  • В результаті попадання снаряду сталось руйнування будинку по вул. Вознесенській. При проведенні пошуково-рятувальних робіт було виявлено під завалами будинку тіло власниці домоволодіння, жінки 1970 р.н. Пожежі не було.
  • Вночі одна з ворожих ракет влучила неподалік недіючого дитячого табору, що у Харківському районі області. В результаті обстрілу частково пошкоджені 3 будівлі та підстанція закладу. Жертв та постраждалих немає. Пожежі не було.

"За добу піротехніки ДСНС ліквідували 14 ворожих вибухонебезпечних предметів", – йдеться у повідомленні.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling