Кримінал

Під Москвою вибухнуло авто з дочкою ідеолога "русского мира"

21 Серпня 2022 07:43

У Підмосков'ї вибухнув автомобіль Land Cruiser Prado, в салоні якого перебувала донька ідеолога "руского міра" Олександра Дугіна Дар'я.

Як пишуть кремлівські пропагандисти, інцидент стався ввечері 20 серпня на Можайському шосе в районі селища Великі Вяземи. Машина вибухнула під час руху.

РосЗМІ вже почали розганяти версію про замах на вбивство. Нібито в авто повинен був їхати сам Дугін, а не його донька.

За попередніми даними, дівчина загинула на місці, але офіційного підтвердження поки що немає.

Дугін є фігурантом санкційного списку США проти осіб, що винні в агресії проти України. Дугін засновник ідейного руху "неоєвразійство" і його політична діяльність спрямована на створення євразійської наддержави через інтеграцію Росії з колишніми радянськими республіками до нового Євразійського Союзу. Дугін вважається ідеологом "рашизму", закликав до вбивств українців. Міжнародна преса називає Дугіна "Распутіним Путіна" або "мозком Путіна", який допоміг сформувати погляд Путіна на Росію. Також Дугін був головредом пропагандистського російського телеканалу "Царьград ТВ".

29-річна Дар'я займалася публіцистикою: вела Telegram-канал, присвячений європейській політиці, у якому підтримувала війну росії проти України. Вона також виступала експерткою у токшоу та читала лекцію в ультраправій книгарні "Листя".


Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling