Новини

В EpiLaser найкраща лазерна епіляція на Лівому березі у Києві

25 Січня 2020 22:36
  На правах реклами

Твердження, що в EpiLaser найкраща лазерна епіляція на Лівому березі Києва реально почути не лише від киянок. Сюди звертаються мешканки інших міст області та країни. І такий попит на послугу – доказ найвищої якості.

EpiLaser

Чому епіляцію на Лівому березі краще зробити в ЕпіЛазер

Якщо виникає питання, де пройти курс лазерного видалення волосся, сумнівів бути не повинно. Сучасний світ диктує вимоги, яким повною мірою відповідає EpiLaser – спеціалізована студія у ЖК Комфорт Таун. Це за 5 хвилин ходьби від Дарницької площі на вулиці Регенераторній та найближчими станціями метро Дарниця, Лівобережна, Чернігівська. Докладніше на офіційному сайті https://epilaser.com.ua/ua/kontakty-2/.

Дев’ять із десяти тих, хто звернувся в ЕпіЛазер, порекомендують їх знайомим і близьким. Це доводять позитивні відгуки клієнток – причому не лише з Києва, а й з інших міст України. Результативність та безпека епіляції вбиває скепсис навіть тих, хто до останнього сумнівався.

В EpiLaser клієнта зустріне комфортна обстановка, ввічливий персонал. Обов’язкова консультація, перш ніж потрапити вперше на лазерну епіляцію. Це потрібно, щоб дізнатися про особливості організму людини, виявити можливі протипоказання. Огляд та безпосередньо сеанс проводять лише досвідчені лікарі-косметологи, чия кваліфікація підтверджена дипломами.

Салон на Лівому Березі спеціалізується на двох видах епіляції – гібридна ЕЛОС та діодна 3D (трихвильова). Це ультрасучасні методи, що позбавляють небажаної рослинності назавжди – на обличчі, пахвах, руках, ногах, бікіні та інших ділянках без болю, шрамів, ризиків. Повне звільнення від проблеми відбувається у 99%. Але для цього потрібно пройти 7-12 сеансів з інтервалом в 4-5 тижнів, а далі щорічно робити 1-2 процедури.

Лазерна епіляція в EpiLaser

Переваги лазерної епіляції на Лівому Березі в EpiLaser

ELOS та 3D відрізняються технологією. Вплив ведеться різними типами світлових та радіочастотних хвиль. Однак обидва способи гарантують безпечніший і ефективніший результат, ніж попередники (однохвильові діодні, фото, олександритові, рубінові, неодимові).

Переваги:

  1. Гарантована результативність. Навіть після першої лазерної епіляції помітні неймовірні результати у вигляді освітлення, стоншення та випадіння волосків.
  2. Відсутність болю, ризиків, неприємних наслідків. Після впливу променів не виникають опіки, шрами, немає необхідності відновлення шкірних покривів. В апарат вбудовано охолодження, яке дарує комфорт, зводячи до мінімуму неприємні відчуття.
  3. Універсальність. Лазер діє на темне і світле волосся, жорстке, тонке, пушкове. На відміну від інших методів, безпечний для засмаглої шкіри. Підходить жінкам та чоловікам віком від 12 до 80 років.
  4. Мінімальна підготовка. Перед процедурою необхідно поголитися, виключити засмагу протягом 5 днів, не робити пілінг та депіляцію забороненими способами (віск, цукор, пінцет, епілятор).

Недоліків сучасної гібридної лазерної епіляції немає, крім ціни. Але навіть за 12 відвідувань косметолога, які гарантують гладеньке тіло, буде витрачено меншу суму грошей, ніж витратить дівчина за десять років на шугаринг, віск.

Протипоказання:

  • загальні системні хвороби;
  • злоякісні пухлини;
  • туберкульоз;
  • герпевірус у стадії загострення;
  • хвороби головного мозку, епілепсія;
  • серцево-судинні захворювання, гіпертонія, стенокардія, кардіостимулятор, інсульт, аритмія, варикоз;
  • прийом антибіотиків тетрациклінової та фторхінолонової групи;
  • імунодефіцит;
  • алергія на сонце;
  • свіжа засмага;
  • схильність до келоїдного рубцювання;
  • декомпенсований цукровий діабет;
  • нещодавні порушення шкірної цілісності, післяопераційні рубці, порізи, подряпини;
  • грип, застуда, температура тіла вище 37 градусів;
  • алкогольна інтоксикація.

Якщо вибір місця, в районі Лівого берега для епіляції лазером впаде на EpiLaser, то можна розраховувати на високу якість наданої послуги. У компанії знаходять оптимальний підхід до кожного клієнта. У тому числі остаточна вартість курсу складається з кількох факторів. Практикуються знижки, акції. Зрештою виходить недорого, і це ще одна причина, щоб вибрати EpiLaser у Києві.

Звернувшись до цього салону, кожен переконається, що лазерна епіляція у Комфорт Таун на Лівому березі – саме тут найкраща. Комфортні умови, досягнення мети, приємні ціни – чого ще бажати?


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling