Содоміт-росіянин — все одно росіянин

Так званий Верховний суд терористичного анклава «росія» в закритому засіданні за участю лише позивача (мінюста) визнав екстремістським весь ЛГБТ рух. Тобто поза законом поставлена неіснуюча організація, причетність до якої будуть довільно встановлювати свинолупі.

Слово ЛГБТ тепер буде вважатися екстремізмом якщо йоги вживати без приставки «заборонено». Зображення веселки може потягнути адміністративну, а повторне — кримінальну відповідальність.

Якщо ви влаштуєте, скажімо, публічну лекцію, не тему прав ЛГБТ, то лектор отримує десятку, а кожний відвідувач – 6 років увʼязнення.

Не буду нагадувати прикру річ, що ми на фронті часто-густо називаємо загарбницьку нечисть «пі***ами». Вони нас, до речі — теж так називають. Але у нас це слово вже повністю втратило первинний сенс, а у них — ні.

Тепер у них почнуться реальні погроми ЛГБТ при підтримці мусорів.

Подумав, що тепер усі геї та лесбійки з повним правом можуть побігти за притулком на Захід. Хочу застерегти наших колег з цивілізованих країн: содоміт-росіянин — все одно росіянин. Моральний урод, член анклава, заточеного на війну і насильство на правах переможця. Він вас ненавидить за ваше благополуччя і принесе лише біду.

Не пускайте цих пі…рів в свій дім. Обнесуть.

Попереджаю: кожного гомофоба вважаю рагулем.

Окупанти мають повиздихати.

Джерело