Думки

Одна з найкращих диверсійних операцій ГУР МО під час війни

1 Листопада 2022 12:23
Юрій БУТУСОВ

Росіяни підтвердили знищення двох гелікоптерів на авіабазі у Пскові. Головне управління розвідки Міноборони України вчора заявило про підрив в ніч з 30 на 31 жовтня двох бойових гелікоптерів Ка-52 у Пскові, але відео або фото з місця подій не було. І ось зараз російська пропаганда змушена визнати – гелікоптери знищені. Відстань 600 км від України, але диверсанти пройшли на територію особливо важливої військової бази, непоміченими пройшли на стоянку гелікоптерів, встановили чотири вибухових пристроі, тобто витратили деякий час, установили таймер і також непомітно залишили територію авіабази. Російські спецслужби не змогли їх помітити.

Кирило Буданов, можна сказати, закрив генштальт. Нагадаю, група Буданова у 2016 році проникла у Крим з метою здійснити диверсію на базі полку гелікоптерів під Джанкоєм, але група була викрита ФСБ і змушена прорватись в Україну з боєм, знищивши командира російського спецназу.

Але минуло шість років, і ГУР все ж таки знищив російські бойові гелікоптери прямо на базі. Кожен гелікоптер Ка-52 коштує 16 мійльонів доларів, але питання навіть не в ціні, Росія не має технологічних можливостей відновлювати втрати своєї і авіаціі, швидко відновити такі втрати росіяни не зможуть.

Блискучий успіх української розвідки і болюча поразка Росії.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling