Думки

Наступ чи ІПСО?

6 Лютого 2023 12:40
Костянтин НЕМІЧЕВ

Останні дні багато людей пересилають якісь незрозумілі повідомлення, від якогось знайомого, який працює в органах і вже знищує документи. Не ведіться на це. Це справа рук русаків.

Скупчення російських військ в Луганській області дійсно є. Але це 120 км від Харкова. Там на них чекають не приємні сюрпризи у вигляді ешелонованої оборони. Тактика в них зараз проста, по конспектам жукова, закидувати м’ясом позиції, але далеко так вони «не поїдуть».

Російська армія не змогла захопити Україну 24 лютого, коли суспільство не було готове до повномасштабного вторгнення. Тоді вони підготували велике угрупування із кращими військовими спеціалістами на справній та новій техніці. І втратили свої можливості в перші дні наступу… Зараз ситуація зовсім інша.

Нація консолідована. Українська армія готова до опору. І це головне.
Виключіть зі свого інформаційного простору сумнівні ресурси, які качають панічні настрої. Адже цей простір формує ваше мислення. Війна триває вже дев’ятий рік, у той чи іншій мірі небезпека завжди була поряд, але якось кожного разу справлялися. В нас було достатньо часу навчитися самоконтролю та критичному мисленню, щоб не підхоплювати кожного разу сум’яття та не впадати в ступор. Сфокусуйтеся краще на допомозі нашому війську.

Немічев


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling