Думки

Чому я категорично не можу розглядати Немілостівого як політичного партнера, якого можна підтримати?

19 Жовтня 2014 23:01
Іван ВАРЧЕНКО

Тому, що я досі відчуваю свою особисту провину за те, що активно не заперечив його можливість балотуватися у списку "Батьківщини" два роки тому, на виборах 2012 року. Тоді він отримав прохідне 62 місце, хоча перед тим два роки, у 2010-2011, працював заступником міністра в уряді Януковича- Азарова.

Я вже тоді передбачав, що це потенційний зрадник. Але народ любить розкаяних грішників значно більше, ніж праведників. У мене не вистачало ані сил, ані часу, щоб вести боротьбу ще й на цьому фронті. Розумію, прояви я тоді твердість і принциповість, на краплину зменшив би ймовірність кривавого сценарію в історії країни.

Коли він перейшов на бік ворога, я викреслив його з ФБ друзів, публічно висловив позицію щодо його зради. "Як дріб'язково" – смієтесь? Це все, що я міг тоді зробити, покажіть мені того, хто зробив більше. Похваліться, що зробили особисто ви?

Так, зараз він пропонував знятися на його користь. Обіцяв компенсацію витрат і спокійну старість. Я йому запропонував те саме, крім старості. Нагадав, що коли мені за опозиційну діяльність спалили машину, він отримував від Януковича звання Заслуженого працівника промисловості.

Пояснив йому, що для мене Писаренко і Немілостівий – одного поля ягоди. У першого після "Батьківщини" – партія регіонів, Кернес, піднята рука 16 січня за розв'язання війни. Другий – ПР- Батьківщина- ПР- блок Порошенка. Не писав заяву до партії регіонів – кажете? Не лукавте, не брешіть собі і людям!

Дехто вже добалакався, що лідер з синхронного голосування за проекти Януковича- Азарова, виявляється, був прихованим опозиціонером.

Я не продавав раніше і не продам довірену мені частину України. Я не здам свою лінію фронту.

Як і раніше вірю в те, що український народ почне користуватися мудрістю, яка у нього, без сумніву, є.

Я борюся до перемоги. Вірю, у вас також не опустяться руки. Тому, що поразки ми бачили. Особливо прикро, коли відмовлялися від боротьби і тонули за крок до берега.

Для перемоги мені потрібна ваша допомога. Що можна зробити? – у наступному матеріалі.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling