Думки

Із Днем захисника України

14 Жовтня 2018 00:20
Ірина ЄФРЕМОВА

День захисника України – це свято, яке за дуже короткий час набуло особливого піднесеного і водночас – чутливого сприйняття українським суспільством.

Це – день, який уособлює історичний зв'язок багатьох поколінь українців, сповнений звитяги, мужності та високої жертовності в ім`я ідеалів свободи та незалежності заради рідної землі.

Я із неприхованим захватом дивлюся на наших сьогоднішніх оборонців – гідних нащадків українських лицарів і воїнів декількох сторічь. Вони випромінюють нескореність і непереборний дух волі.

Впевнена, ухвалений Верховною Радою і підписаний Президентом Закон про заміни до Статутів Збройних Сил України та Національної поліції, який юридично закріплює вистраждане в одвічній боротьбі вітання патріотів «Слава Україні! Героям Слава!», є довгоочікуваним подарунком не лише для наших захисників, а й для кожного, чия душа сповнена Україною.

У цей день ми подумки стаємо в єдиний енергетичний ланцюг, тим самим зміцнюючи віру у неминучість нашої спільної прийдешньої перемоги! Миру і добра кожній українській родині!

Слава Україні!


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling