Думки

Нацполіція: залік на європейськість складено "на відмінно"

18 Червня 2018 20:30
Ірина ЄФРЕМОВА

Не буду приховувати, мала певне хвилювання щодо того, як відбудеться Марш рівності у столиці. І для занепокоєння справді були підстави: занадто багато довколо цієї події здіймалося інформаційних хвиль.

Заходи на кшталт Київпрайд супроводжуються провокаціями практично у будь-якій країні, а тим більше у нас – очікували на достатньо серйозні конфлікти. Зрадофіли реформи Національної поліції вже із задоволенням потирали долоні у передчутті видовищних баталій між радикальними угруповуваннями та представниками ЛГБТ спільноти. Ще напередодні вони підготували рясне підгрунтя для масових інформаційних вкидів провокативного штибу.

Уявляю їх розчарування, коли, здавалося б, вже зведена ними безпрограшна конструкція була розтрощена чіткими, злагодженими і надзвичайно професійними діями поліцейських. Національна поліція на Марші рівності виконала свої обов`язки «на відмінно». І це не моє суб`єктивне бачення – таку ж оцінку дала європейська спільнота, яка стежили за перебігом подій на Марші, та головне в іншому. Найважливіше, що українці дали високу характеристику діям СВОЄЇ поліції!

А це є найбільш промовистий доказ того, що реформа відбувається на належному рівні. Привітаємо наших поліцейських із ще одним успішно складеним іспитом на досягнення європейських стандартів!

Слава Україні!


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling