Думки

Отдайте «сепарам» террориста Рубана в обмен на наших спецназовцев!

14 Травня 2018 12:26
Сергей ЦЫГИПА

Якщо головний сєпар ДНР Захарченко так опікується долею псевдогенерала Рубана-Гарбузюка і готовий вести перемовини по його обміну на наших побратимів, то цим треба скористуватися. Причому негайно. Можу навіть підказати на кого персонально можна було б пропонувати обміняти подєльніка терористки Гаді Савченко: на двох побратимів з 8-го полку спецназа – майора Сергія Иванчука та сержанта Івана Деєва, які з лютого 2017-го року взяти в заручники та незаконно позбавлені волі в Луганську. Про історію їх полону та подальшу долю я вже розказував в Провальный подвиг разведчиков и Провальный подвиг разведчиков-2.

Наших спецпризначенців звинувачують в ліквідації тамтешнього начальника міліції Анащенко та відмовляються вносити в списки на обмін. І держава начебто про своїх бійців забула. Тому, якщо вороги хочуть поміняти Рубана – віддайте його сєпарам. Але, як мінімум за двох наших хлопців, які з "вісімки"!

В разі необхідності хвилі громадської підтримки на таку ініціативу, то я, як "випускник" 8-го оПСпН ССО, готовий особисто в інформпросторі цю тему підіймати та розкручувати. Віддайте сєпарам цього покидька, якщо вони так на цьому наполягають. Рубан вже свою роль у підготовці спроби держперевороту виконав, тож нехай йде звідси під три чорти! Але в обмін на наших побратимів, які ризикуючи своїм життям проводили в тилу ворога спеціальні операції. Цього не треба ані замовчувати, ані стидатися! Тому пропоную: обміняйте Рубана на майора Іванчука та сержанта Деєва! Спецназ своїх не кидає, чи не так?!


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling