Каждому кандидату в Президенты Украины – свою армию!

Стрілянина в Кам’янському з вогнепальної зброї за участю «бодігардів» колишнього кандидата в Президенти України, колишнього очільника «Правого сектора» та нинішнього народного депутата Дмитра Яроша наводить на сумні роздуми. Серйозно поранена людина. Навіщо знаному нардепу-прогульнику охорона з «ксівами» створеної ним самим у минулому році «Української Добровольчої Армії»? А бойовий ПМ – це взагалі нонсенс!  

Я, наприклад, купу часу вбив поки офіційно продовжив термін володіння пістолетом з гумовими кулями, в просторіччі «травматом». Рисачив, як отой кінь, по психодиспансерам-наркоцентрам, збирав довідки, їздив до експертно-криміналістичного центру для відстрілу куль для гільзотеки. Дільничий ще має підтвердити, що  в тебе є сейф для зберігання зброї, і щось на кшталт характеристики надряпає для керівництва. А! Головне, що право на це «травмат» має або військовослужбовець, або журналіст, або нардеп. Тобто ще купка паперів. Ну, та квитанції до сплати усіляких послуг. За кожну довідку, зрозуміло, окремо та згідно прейскуранту.  

А ось «хлопаки Яроша» не з якимось там «травматом», а з бойовим пістолєм бавляться! Ще й пуляють в беззбройну людину, вся провина якої не відповідь на привітання «Слава Україні!». Цю мовну сторону конфлікту поки що коментувати не буду. Але стійке враження є: озброєні та п’яні провокатори. І це угрупування ще пафосно зветься «Українська Добровольча Армія»! Це що ж виходить: кожному кандидату в Президенти можна мати власну армію?!

До самого пана Яроша питання трохи з іншої опери. Чому він за останній місяць жодного разу не відвідав своє робоче місце в Верховній Раді? Збирає по «городах та весях» до своєї «армії» бійців? Навіщо? Щоб стріляти напідпитку по цивільних українцях в глибокому тилу? Ганьба.