Думки

Підтримали богів війни

30 Жовтня 2016 21:30
Леонід ЛОГВИНЕНКО

Напередодні дня артилериста село Бугаївка (вчителі, медики, культпрацівники, доярки, механізаторпи, школярі) привітали гаубичні, протитанкові та ін. дивізіони й батареї 92-ї ОМБР короваєм, спеченим власними руками, піснями (часто співали разом з вояками), танцями, сердечним словом. 

Близько 16 чоловіків місцевого господарства СК “Восток” відвоювали за два роки й повернулися додому. Дехто служив в артилерії 92-ї ОМБР. Ці хлопці не забувають про бойових побратимів, продовжують підтримувати їх. Цей концерт також організовувався з їхньою допомогою. Власне, це вже стало традицією — дружба з бригадою.

Є й така традиція: в конверті, розмальованому сільськими дітьми, вручити кошти на поповнення рахунку мобільного телефона. Започатковано її з ініціативи генерала Сергія Кульчицького. У трагічні весняні дні 2014 року, коли селяни його запитали, чим допомогти хлопцям, той замислився: мовляв допомогга не потрібна… хіба що треба поповнити рахунки хлопцям, аби вони могли зателефонувати матерям і коханим… З того часу забезпечення армії покращилося, у хлопців уже є кошти на телефонні дзвінки, а от традиція в пам'ять про генерала, який піклувався навіть про такі, здавалося, дрібниці, залишилася. Насамкінець народні артисти з села, яке гідне книги рекордів України (півсотні концертів в зоні АТО!), мали фотосесію біля Хаммера. 

…А їздили бугаївці під Мар’їнку, як завжди, не з пустими руками, а гостинцями.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling