Думки

Абр… абырвалг…

1 Червня 2015 12:10
Ірина ЄФРЕМОВА

От дивишся на деяких «акул» українського політикуму і все краще й краще розумієш, що намагалися описати класики літератури… От яке б яскраве враження справив пан Каплін на Михайла Булгакова?! Декого зі своїх героїв письменник би з легкістю впізнав в цьому депутаті.

До речі, не лише Булгаков. Феєричне дійство з сокирою на підходах до кабінету мера Полтави нікого не залишило байдужим – той ще Раскольніков.

Тепер Каплін обрав собі новий об`єкт ненависті і переслідування – міністра внутрішніх справ. Складається таке враження, що відправити Арсена Авакова у відставку вже стало нав`язливою ідеєю, манією депутата.

Жоден аргумент не змінює хворобливого бажання Капліна. І тут починаєш шукати причини, чому людина так несамовито бореться з тінню. Тим більше, чому така увага Капліна прикута до практично єдиного відомства, в якому розпочалися системні, масштабні реформи, міністерства, яке навіть порівняти не можна з тим, яке було ще півтора роки тому.

Депутат намагається показати, що ініціатива не його одноосібна, а буцімто фракції БПП. Але нехай не тішить себе ілюзіями, адже на більшість закидів з боку нардепів з усіх парламентських фракцій Арсен Аваков чітко і детально відповів в великому інтерв`ю «ЛізіБізнесІнформ», яке передрукували інші загальноукраїнські ЗМІ. Крім того, Каплін – не є уособлення усієї президентської фракції, що дуже яскраво продемонстрували депутати БПП, підтримуючи пакет законопроектів щодо реформування правоохоронної системи.

Тож постає риторичне питання: чому стільки сил та енергії цей депутат витрачає на таку «війну»?! Першими приходять на думку декілька варіантів. По-перше, можливо, в житті пана є моменти, які б він дуже не хотів робити надбанням правоохоронців. А по-друге, можливо, пан Каплін сам приміряє крісло Авакова на себе. На підтвердження того, що цей політик має величезні нереалізовані амбіції говорить й той факт, що він завішав усе, що тільки зміг, біг-бордами зі своїм зображенням. Але чи має уся Україна ставати заручником комплексів маленької людини пана Капліна?! Хто-небудь може собі навіть в страшному сні уявити міністра внутрішніх справ з сокирою напереріз?! Страшне і гидке видовище, чи не так?!

Такий собі борець з корупцією, чого ж не запитає своїх фракційців- членів Регламентного комітету, як же так сталося, що вони не проголосували за винесення до зали Верховної Ради питання притягнення до відповідальності Клюєва?! Подвійні в вас стандарти, пане Каплін!

Так і хочеться сказати: «Дайте ему селедки», та не допоможе ж – «ранен на колчаковских фронтах»…


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling