Спорт

Ребров просить Європу підтримати Україну

Євро-2024, збірна
Головний тренер збірної України Сергій Ребров / Фото УАФ

Головний тренер футбольної збірної України Сергій Ребров попросив Європу продовжувати підтримувати його країну в оборонній війні проти Росії. “Футбол не є головним пріоритетом у нашій країні, де загинуло багато дорослих і дітей. Україна переживає дуже важкий час”, – наводить агентство dpa слова колишнього футболіста зі світовим ім’ям, уродженця Горлівки Донецької області.

Заяву 50-річного тренера було зроблено напередодні стартового матчу збірної України в груповому турнірі. У понеділок о 16.00 у Мюнхені підопічні Реброва зустрінуться зі збірною Румунії. “Війна триває. Нам потрібна постійна підтримка, ми боремося за мир, ми боремося за мир у Європі”, – сказав головний тренер, зазначивши, що така підтримка, зокрема на стадіонах, буде для його команди “додатковим стимулом”.

“Перша гра буде дуже емоційним моментом. Коли бачиш у новинах, що відбувається вдома, важко бути тут і висловити все це словами”, – продовжив слова тренера захисник збірної України Ілля Забарний. Українці пишаються своїми гравцями, а гравці пишаються людьми на батьківщині, додав Ребров.

Понад два роки збірна України не проводила домашніх матчів у своїй країні через повномасштабне вторгнення Росії. Однак команді все ж вдалося кваліфікуватися на Євро-2024.


Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling