Суспільство

Перші 40 українських шкіл приєдналися до застосунку “Мрія”

освіта, школа
Президент України Володимир Зеленський виступає на регіональному освітньому форумі "Створюємо майбутнє разом" / Фото: Офіс президента

В Україні перші 40 шкіл приєдналися до додатку “Мрія”. Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час регіональногт освітнього форуму “Створюємо майбутнє разом” у Запоріжжі.

“Загалом на старті вже є 100 тисяч користувачів у різних частинах нашої держави, і зокрема тут, у Запоріжжі. Але мають можливість приєднатися всі школи України. Я вдячний усім в команді нашої держави, хто працював заради “Мрії”, – сказав президент.

Він додав, що “Мрія” – це окремий застосунок для дітей, батьків і вчителів та вебпортал для педагогів і адміністрації школи.

“Тобто смартфон дасть змогу легше та ефективніше керувати всім процесом навчання. Вебпортал дасть змогу прибрати всю бюрократію і планувати й керувати навчальним процесом швидше та без нікому непотрібних паперів”, – зауважив президент.

У застосунку школярі отримають ID-картку, зможуть виконувати навчальні завдання, якісніше планувати свій день, знаходити й переглядати освітній контент. Батьки матимуть змогу бачити, як дитина вчиться. Учителі зможуть формувати навчальні плани та розклад, заповнювати журнали, визначатись із домашнім завданням, додатковими матеріалами, ставити оцінки та позначати відвідування.


Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling