Техно

У iPhone 14 з'явиться супутниковий зв'язок?

28 Серпня 2022 08:03

Аналітик TMF Associates Тім Фаррар пояснив застосування супутникового зв'язку iPhone. Про це повідомляє видання MacRumors.

За словами Фаррара, у смартфонах серії iPhone 14 може вперше з'явитись підтримка супутникового зв'язку. Так, на появу нової опції натякають тизер презентації 7 вересня із зображенням зоряного неба та назва Far Out. Фахівець заявив, що функція надасть двосторонній обмін текстовими повідомленнями. Зважаючи на все, передача даних через супутник буде здійснюватися в надзвичайних ситуаціях, за відсутності доступу до звичайного стільникового зв'язку.

Аналітик вважає, що партнером Apple виступить Globalstar, яка в лютому оголосила про запуск 17 нових супутників для надання безперервних супутникових послуг «потенційному клієнту». Фаррар вважає, що це обладнання використовуватиметься для обслуговування користувачів iPhone 14.

За словами фахівця, нова послуга надаватиметься безкоштовно. Описаний стандарт зв'язку використовуватиме існуючий супутниковий спектр і вимагатиме додаткового дозволу регулюючих органів.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling