Кримінал

Рашисти розробили методичку для своїх агітаторів на окупованих територіях, – ГУР

23 Серпня 2022 12:16

Окупанти розробили методичку для своїх агітаторів на окупованих територіях, щоб переконувати населення, що вони не мародери і вбивці.

Відповідні "документи" опубліковано ГУР Міноборони.

Як зазначено в преамбулі "документ розповсюджується виключно інструкторів, афільованих керівництвом "єдиної росії" і не може бути переданий на ознайомлення третім особам".

  • З документа випливає, що єдиним органом, який курує роботу окупаційних адміністрацій на захоплених українських територіях визначено кремлівську партію "єдина росія". Будь-які інші організації можуть з’являтися з погодження і жорсткого контролю путінської партії. З іншого боку, сам зв’язок окупаційних структур з "єдиною росією" є секретною інформацією і не підлягає розголошенню.
  • Згідно з "методичкою" окупантам дозволено "збір матеріальних коштів у населення". Натомість, суворо заборонено приймати харчові продукти та медикаменти (в тому числі, герметично упаковані) через часті випадки отруєння. Документ містить таблицю з питаннями, які найчастіше ставить українське населення окупантам і типовими відповідями з додатковими роз’ясненнями.


Теги: ,

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling