Кримінал

Вночі був "прильот" ще й у Красноградському районі Харківщини – двоє людей загинули

18 Серпня 2022 08:12

За добу з 17 по 18 серпня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 31 оперативний виїзд, з яких на ліквідацію пожеж — 8, у т.ч. пожеж спричинених військовими діями — 6.

Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Ізюмському (2), Чугуївському (1) та Харківському (1) районах області, а також Холодногірському (1) та Салтівському (1) районах Харкова.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області.

"Вночі ворог завдав ракетного обстрілу по Салтівському, Холодногірському та Слобідському районах міста Харкова, а також Красноградському районі області. В результаті обстрілів були зруйновані та пошкоджені багатоповерхові та приватні житлові будинки, гуртожиток та будинок культури. Підрозділи ДСНС залучались для ліквідації пожежі на площі близько 4 тисяч квадратних метрів у будинку культури Холодногірського району Харкова, а також у триповерховому житловому будинку Салтівськомуго району міста Харкова (7 осіб загинуло та 17 постраждало).

Також у місті Красноград було зруйновано 3 житлових будинки та 12 будівель пошкоджено. За попередніми даними в результаті обстрілів загинуло 2 особи. 3 людей, з них 1 дитину вдалось врятувати. Пожежі не було.

У Слобідському районі Харкова сталося часткове руйнування чотириповерхової будівлі гуртожитку та будівлі трамвайного депо. За попередніми даними загинула 1 особа. 8 людей, з них 2 дитини вдалось врятувати. Пожежі не було", – повідомили надзвичайники.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling