Політика

У Мережі видаляють пости про смерть президента "Нібулону" Олексія Вадатурського

31 Липня 2022 11:07

Цієї ночі внаслідок обстрілу Миколаєва загинув Герой України, власник однієї з найбільших компаній України "Нібулон" Олексій Вадатурський та його дружина.

Таку інформацію поширив народний депутат України Тарас Батенко.

"Приношу глибокі співчуття колезі, колишньому народному депутату Андрію Вадатурському, з приводу трагічної загибелі батька і матері в результаті сьогоднішнього обстрілу Миколаєва. Президент Нібулону, Герой України Олексій Вадатурський був сильною, незламною особистістю. Вічна пам‘ять!", – написав Батенко у Facebook, а потім видалив свій пост.

Загибель Вадатурського та його дружини підтвердив також нардеп Олексій Гончаренко, проте через якийсь час його пост було видалено.

Ніякої офіційної інформації про смерть подружжя Вадатурських немає.

Олексій Опанасович Вадатурський (нар. 8 вересня 1947, с. Бендзари, Балтський район, Одеська область) — український агропідприємець. Герой України, генеральний директор сільськогосподарського підприємства "НІБУЛОН", віце-президент Української зернової асоціації (з лютого 2005).

У 2021 році Forbes оцінив статки бізнесмена в 430 млн доларів, Вадатурський посів 24-те місце в рейтингу ТОП-100 найбагатших людей України.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling