Політика

Беснуватий Мєдвєдєв висунув Україні умову повернення електрики

медведєв

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Мєдвєдєв назвав умову, за якої Україна зможе налагодити нормальне електропостачання країни. Тобто Росія припинить нищити її енергетичну інфраструктуру.

“Шлях до стабільності енергопостачання інший. Треба визнати правомірність вимог Росії у рамках СВО та її результати, відображені у нашій Конституції. І тоді зі світлом налагодиться”, – написав Мєдвєдєв у соцмережі.

Так він прокоментував наміри України купувати електрику у Європі.

Фактично Мєдвєдєв виставляє ультиматум, що Україна налагодить ситуацію з електропостачанням тільки визнавши окуповані області російськими.

Такі слова тільки доводять те, що експерти вказують в останні тижні – знищенням енергетики України Росія хоче зламати її опір на фронті.

Наразі Росія заявляє про приєднання до себе чотирьох областей України – Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецької. Жодної з них вона не контролює повністю.

Ракетні та дронові удари Росії останніх тижнів по цивільній енергетичній інфраструктурі створили значні проблеми з електропостачанням. У значній частині регіонів тривають віялові вимкнення світла.

У Києві та центральних областях України світло вимикають по багато годин на день.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling