Суспільство

7 основних критеріїв вибору міського велосипеда

14 Червня 2024 13:26
  На правах реклами

Сітібайки вважаються найпопулярнішими моделями серед велосипедів. Вони характеризуються високим рівнем комфорту, розумною вартістю та достатньою маневровістю для їзди в межах міста. При цьому їхній вибір може бути не таким простим, як здається на перший погляд. Широкий асортимент якісних міських велосипедів ви знайдете за посиланням https://veloplaneta.ua/ua в інтернет-магазині Велопланета. Там же ви зможете купити аксесуари та екіпірування для велосипедів. А ми розповімо про правила вибору сітібайків.

Як вибрати гарний велосипед для міста?

Вибір сітібайка вимагає врахувати такі параметри:

  1. Матеріал рами – серед бюджетних варіантів переважає сталь; дорогі моделі роблять з ультралегкого карбону; що стосується середньоцінових сітібайків, то вони найчастіше виготовляються з алюмінію.
  2. Габарити – середній розмір коліс міської моделі ровера становить 28 дюймів, габарити рами слід вибирати залежно від зростання велосипедиста.
  3. Сідло – це має бути широке м’яке сідло з можливістю регулювання по висоті.
  4. Вилка – ригідна вилка цілком підійде для їзди по рівній поверхні, якщо ж ви кататиметеся вибоїстими дорогами, то можете вибрати сітібайк з амортизаційною деталлю.
  5. Трансмісія – на ваш вибір пропонуються сінглспіди з однією швидкістю, а також модифікації із зовнішнім та внутрішнім перемикачем швидкостей.
  6. Гальмівна система – оптимальним варіантом буде дискова система гальм з механічною або гідравлічною конструкцією (друга надійніша, але дорожча).
  7. Бренд – вибір виробника залежить від ваших вимог до велосипеда та частоти катання.

Також важливим критерієм вибору буде наявність додаткових аксесуарів, включаючи багажник, крила, захисний кожух для ланцюга, підніжка та ліхтарик.

Велосипедне екіпірування для їзди в місті

Звичайно, екіпірування для їзди на сітібайку не таке різноманітне, як аксесуари для шосейників або маунтинбайків, але існує певний мінімум, який має бути у кожного велосипедиста:

  • шолом;
  • окуляри;
  • світловідбивні елементи;
  • рукавички;
  • ліхтарик.

Всі ці аксесуари, а також велосипеди надійних брендів ви зможете знайти у магазині Велопланета. Бажаємо приємної велопрогулянки.


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling