Думки

З приводу сьогоднішнього перебування Петра Порошенка у Харкові

11 Жовтня 2014 22:47
Іван ВАРЧЕНКО

У мене до Президента одне питання: чи зможе Блок Порошенка виправити помилки, допущені у процесі висунення кандидатів у народні депутати?
Цих помилок є кілька десятків в Україні. Є й у Харкові.

Висунення кандидатами колаборантів з владою Януковича, людей, які підпадають під люстрацію, колишніх тушок… Сьогодні – це оцінюється як помилка, яку ще можна виправити. Завтра- це стане злочином перед народом.

У моєму 168 окрузі (Дзержинський район) кандидатом від Блоку Порошенка висунуто Віталія Немілостівого.

Людину, якій вже раз, у 2012 році, вибачили співпрацю з режимом Януковича.

Тоді його, за якісь заслуги, взяли до списку опозиції, хоча перед цим, з березня 2010 до кінця 2011, він працював заступником міністра в уряді Азарова.

Через кілька місяців після обрання народним депутатом за списком "Батьківщини" (під номером 62), 4 квітня 2013 він вийшов з фракції, образившись на те, що в депутатів регіоналів кидали "сніжками".

Він найчастіше з позафракційних депутатів голосував спільно з тодішньою урядовою більшістю Януковича-Азарова. За даними "Чесно" він є лідером з такого "синхронного голосування", а саме: 436 разів з 547 віддав голос за проекти, вигідні тодішній провладній більшості Януковича.

За ці заслуги 24 серпня 2013 року отримав від Януковича звання заслуженого працівника промисловості.

14 серпня 2014 року у парламенті прапором України витирав бруд на сорочці іншого нардепа.

У квітні цього року, після того, як був окупований Крим, заявляв: "Я убежден в том, что Россия не хочет войны!".

В той же час, моїх друзів садили до в'язниць, частина з них, разом з сім'ями, була змушена виїхати з України. Знищували бізнес моїх рідних і близьких, влаштовували замах на мою сім'ю, коли наполовину викручували колеса в автомобілі, цей же багатостраждальний автомобіль обливали кислотою, зрештою спалили його.

Попри все, я публічно, протягом усіх років, тримав позицію, організовував і підтримував опозиційні, євромайданівські та революційні процеси.

Після революції гідності, висунення кандидатур, подібних моєму опоненту, нечесні і несправедливі.

Заплющувати очі на подібні гріхи в надії: "якось воно буде", переживемо цю хвилину ганьби, народ забуде, не можна! Народ не забуде, і не вибачить.

Бо ложка лайна псує діжку найкращого меду.
 


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling