Думки

Дякую, Харкiв

28 Грудня 2013 22:48
Юрій ЛУЦЕНКО

Хочу подякувати Харкову.

Зеленка двох моральних інвалідів лише підкреслила факт теплого прийому і взаєморозуміння простих людей, які зібралися на Майдан. 


Ми говорили про важливі речі: 


– досить роз'єднувати. Час припинити нав'язану ззовні україно- українську війну. Треба визнати право російськомовного українця на патріотизм. І право на істрико- культурне самовизначення регіонів як крок для об'єднання навколо спільного європейського майбутнього. 


– досить красти. Ми не хочемо жити в країні, де син Президента отримує 7000% прибутку, а сотні тисяч підприємців змушені платити гангстерську ренту режимові. Час скасувати право мародерства чиновнцтва та олігархів. 


– досить принижувати. Неможливо жити в країні, де міліція стоїть на шухері у бандитів і допомагає їм збирати общак. Нас об'єднує протест проти побиття спецназом мирних студентів і розгорнутий зараз індивідуальний терор проти інакомислячих. Ми потребуємо нового персоналу судів, міліції і прокуратури, набраного через детектор брехні. 


Схід і Захід України єдині в неможливості жити в радянському бараку, ледь прикритому жовто- блакитними прапорами. Ми вийшли з нього і більше не повернемося в стан безмовних гвинтиків Системи. Натомість ми вимагаємо від політиків плану майбутнього. Майбутнього, де ми матимемо чесний суд, міцне самоврядування, доступну медицину і освіту, підконтрольне суспільству чиновництво і гідну оплату чесної праці. Ці нові, справедливі правила ми і називаємо європейським вибором. 


Завтра – в Запоріжжі. 


Привид Аватара гуляє Східною Україною:))


Разом – ми сила!


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling