Думки

Кремлю потрібна війна

8 Квітня 2021 20:40
Андрій ЦАПЛІЄНКО

На фото те, що залишилось від боєприпасу, який шостого квітня вбив Володимира Шпака, командира взводу 58 бригади. За хвостовиком фахівці ідентифікували боєприпас як танковий кумулятивний снаряд калібру 125-мм.

Тобто, «сепарські» танки вже на передовій. Хоча, за умовами перемир’я, мають знаходитись в боксах далеко від лінії зіткнення. І варто бути готовими, що таких обстрілів побільшає.

Кремлю потрібна війна.

Ось що пише родичам на підконтрольну територію жителька окупованої Макіївки (ім’я не називаю із зрозумілих причин): «Нас тут пугают, что 25 апреля начнется полномасштабная война с войсками НАТО. Знакомая работает у Пушилина, он своим сказал отдать всем трудовые книжки и быть наготове».

UPD по боєприпасу, від якого загинув Володимир Шпак. Повторно зв’язався з командуванням бригади, в якій служив Володя. Там кажуть, ще раз ретельно вивчили осколки та залишки снаряду, і остаточно дійшли висновку, що це 3ОФ35, боєприпас до протитанкової гармати МТ-12 «Рапіра». Яка теж є забороненою Мінськими угодами та умовами припинення вогню, тож має знаходитись не на лінії зіткнення, а в місцях постійного зберігання.

Оригинал


Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

Актуальне відео
ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling