Думки

День, коли диво долає буденність

19 Грудня 2019 00:03
Ірина ЄФРЕМОВА

Ось він нарешті і настав – День Святого Миколая. І сотні тисяч маленьких українців, ледве прокліпавши маленькі оченятка, одразу занурять рученята під подушки, очікуючи на диво…

Надзвичайно люблю це свято, воно дарує відчуття казковості. У такі дні ми – дорослі – знову стаємо трохи дітьми і починаємо вірити в дива, загадувати найзаповітніші бажання і щиро вірити, що вони обов’язково справдяться.

Мрію і я. Мрію, що війна в Україні нарешті скінчиться і запанують мир та спокій, що наша країна зможе швидко розвиватися, що кожен громадянин буде упевнений і спокійний за своїх рідних, що ми усі разом подолаємо усі незгоди та проблеми…

Чудово розумію, що наші перемоги залежать від нас усіх разом і кожного окремо, але щиро вірю, що ми – українці – знайдемо сили і волю, аби досягти успіху. Бо ми цього варті!

День Святого Миколая розпочинає низку зимових свят, що є найулюбленішими для більшості українців. Я так само дуже люблю ці дні, адже це – чудова нагода вкотре нагадати рідним і близьким про те, як сильно ми їх любимо, провести з ними якомога більше незабутнього часу, помріяти разом та побудувати плани на майбутнє.

З Днем Святого Миколая та прийдешнім Різдвом Христовим! Миру, злагоди й щастя кожній українській родині!

Слава Україні!


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling