Думки

Із Днем захисника України!

14 Жовтня 2019 00:03
Ірина ЄФРЕМОВА

Доля і невблаганний час сповнили багатовікову історію України нескінченною низкою випробувань. Століттями нашому народові доводилося стверджувати право на власну державність і боронити рідну землю.

Шлях цей був не просто вкритий колючим терням, а рясно просякнутий кров'ю і слізьми багатьох поколінь наших предків. Але завжди на передовій визвольного ґерцю, так само, як і у наші дні, стояли лицарі і воїни. Запорізькі козаки, січові стрільці, герої-крутяни… У наш час це – кіборги-захисники Донецького аеропорту, добробатівці, які першими пішли майже голіруч проти озброєного до зубів ворога, і головне – кожен, хто був і залишається на передовій боротьби з російським агресором…

Тисячі українських чоловіків і жінок сьогодні гідно продовжують справу своїх предків. І це – той самий день, який промовисто нагадує нам, що справа честі для кожного з нас – ані на мить не забувати про те, кому зобов'язані нашою свободою і безпекою.

І нехай покрив Пресвятої Богородиці міцно захищає наших мужніх захисників від ворожих куль і усіх підступів та негараздів.

Молімося за усіх живих і пом'янемо кожного, хто склав голову за Україну…

З Днем захисника України і Покровом Пресвятої Богородиці!

Слава Україні!


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling